Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes

Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes

Deze headset is erg bijzonder vormgegeven. De speciale vorm in de oordopjes zorgt ervoor dat het een echt blikvanger is. De oordopjes zijn plat waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over knoppen wanneer u uw oordopjes opbergt. Verder is de behuizing van de oordopjes afgewerkt met kwaliteits leder. Dit maakt het een duurzaam product waar u lange tijd van kunt genieten. Naast het moderne design moet u ook voor de geluidskwaliteit echt bij de oordopjes van monster beats by Dr. Dre zijn. Het geluid is uitstekend waardoor u helemaal meegesleept zal worden in uw muziek. Ook handsfree bellen met deze oordopjes is eenvoudig. Deze oordopjes beschikken over een Control Talk-microfoon en eenvoudige bedieningsknoppen waardoor u eenvoudig kristalheldere gesprekken kunt voeren via uw iPhone of andere telefoon.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats Black Oordopjes

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm