Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes

Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes

Bent u opzoek naar oordopjes die u een uitstekende geluidskwaliteit bieden? Monster Beats by Dr. Dre tour oordopjes zijn in dit geval precies wat u zoekt. Dr. Dre weet precies wat belangrijk is voor de geluidskwaliteit. Niks is te moeilijk voor deze oordopjes. U kunt nu genieten van een harde zuivere Bass voor de ultieme muziekbeleving. Met deze oordopjes zullen alle nuances in de muziek ten gehore worden gebracht of u de muziek nou zacht of liever hard hebt staan. De oordopjes zijn ideaal voor onderweg doordat ze erg licht van gewicht zijn. Ook kunt u eenvoudig heldere handsfree gesprekken voeren. Bij deze oordopjes worden 4 verschillende maten sleeve sets geleverd waardoor er altijd een oordopje is die perfect in uw oor past. Door deze ideale pasvorm wordt u als het ware afgesloten van de rest van de wereld en meegezogen in uw muziek.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Tour Oordopjes

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 1,2 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 20 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm