Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon
Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen
 • Active Noise Cancelling

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon

Bent u op zoek naar een hoofdtelefoon die alle bass geluiden, maar ook alle hoge tonen perfect laat horen? Dan is de Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon wellicht een uitstekende keuze voor u. De Studio Hoofdtelefoon beschikt over noice-cancelling en gesloten oordoppen, waardoor u zich geheel kunt focussen op uw eigen muziek en geen last zult hebben van andere geluiden. Het grote frequentiebereik zorgt ervoor dat alle noten helder en zuiver weergegeven worden. De ingebouwde afstandsbediening en microfoon zorgen ervoor dat u uw aangesloten iPod of iPhone eenvoudig kunt bedienen en de hoofdtelefoon ook als headset kan dienen. Wanneer u de hoofdtelefoon bestelt krijgt u een harde opbergcase bijgeleverd, waardoor u de hoofdtelefoon zonder enige moeite mee kunt nemen. De opbergcase is compact en door de inklap functie past de hoofdtelefoon daar eenvoudig in. Door de 3,5mm- en 6,3mm aansluitingen kan de hoofdtelefoon aan heel erg veel apparaten gekoppeld worden, namelijk alle apparaten met een 3,5mm- of 6,3mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Studio Zwart Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,3 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 270 gram
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 110 dB