Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen
 • Active Noise Cancelling

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit

Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit
 

Deze hoofdtelefoon van Dr. Dre is bedoeld voor de echte muziek liefhebber. Het geluid wordt in uw oor gebracht zoals de artiest het bedoeld heeft. Dr. Dre biedt u de ultieme geluidsbeleving. Alle nuances in de muziek worden naar voren gehaald het maakt niet uit of u hoge of lage tonen beluisterd en of u het geluid hard of zacht heeft staan elke noot zal tot zijn recht komen met de deze hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon heeft een ideale pasvorm waardoor de hoofdtelefoon goed aansluit en de muziek nog meer tot zijn recht komt. De oorkussen zijn uiterst comfortabel door de zachte voering. Hiernaast ademen de oorkussen ook waardoor transpiratie verminderd wordt gedurende lange luistersessies. De hoofdtelefoon ziet er stijlvol uit en dit zal ook zo blijven door de witte coating die krassen tegen gaat. Verder is de hoofdtelefoon inklapbaar waardoor u de hoofdtelefoon eenvoudig kunt vervoeren.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Studio Hoofdtelefoon Wit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 1,3 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 110 dB