Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon

Maak kennis met de uitzonderlijk hoge geluidskwaliteit van de Monster Beats by Dr. Dre Solo. De oordoppen zijn gesloten en bevinden zich dus om uw hele oren heen, zodat u geïsoleerd bent en kunt genieten van al uw favoriete muziek. Het frequentiebereik is groots, zodat u geen enkel detail van uw muziek zult missen tijdens het luisteren. De kabel van de Solo Hoofdtelefoon bedraagt een afstandsbediening en ingebouwde microfoon, zodat de hoofdtelefoon ook als headset kan dienen voor uw iPhone en u alles kunt bedienen binnen een handomdraai. De hoofdtelefoon is inklapbaar zodat u hem overal mee naar toe kunt nemen en op kunt bergen. De bijgeleverde case zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon niets kan overkomen tijdens het vervoeren. U kunt de hoofdtelefoon gebruiken voor alle apparaten met een 3,5mm- en een 6,3mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Solo Zwart Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart