Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon

Geniet ongestoord van al uw favoriete muziek met de Monster Beats by Dr. Dre Solo Hoofdtelefoon. Door de gesloten oordoppen heeft u geen last van lekkend geluid, waardoor u geen last heeft van uw omgeving en andersom heeft uw omgeving natuurlijk ook geen last van uw muziek. Het grote frequentiebereik zorgt ervoor dat u alle tonen zuiver en natuurlijk te horen krijgt en u dus optimaal kunt genieten van uw muziek. Dankzij het bedieningspaneel aan de kabel van de hoofdtelefoon zijn uw iPod en iPhone binnen handbereik te bedienen, zonder daarvoor uw iPod of iPhone bij nodig te hebben. Met het bedieningspaneel kunt u het volume regelen, muziek veranderen en ook gesprekken opnemen of afwijzen is geen enkel probleem. De witte kleur van deze hoofdtelefoon zorgt voor een zeer goed aanzien en een moderne look. Deze Solo Hoofdtelefoon is prima te vervoeren dankzij de opbergcase en de inklap functie.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Solo Wit Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten

  De kleur van het product.

  Kleur Wit