Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon

Uw favoriete muziek heeft nog nooit zo mooi geklonken dan met deze Monster Beats by Dr. Dre Solo HD. Het frequentiebereik is zo groot dat u bijna geen enkele toon hoeft te missen, van de lage bass geluiden tot de hoge tonen. Alles wordt perfect weergegeven met deze hoofdtelefoon! De Solo HD zorgt niet alleen voor een perfecte kwaliteit geluid, maar is ook nog eens erg handig in het gebruik. De kabel van de hoofdtelefoon beschikt over een afstandsbediening voor iPod en iPhone. U kunt de hoofdtelefoon ook gebruiken als headset dankzij de afstandsbediening en microfoon. Voor het vervoeren en opbergen van de hoofdtelefoon is er een handig inklap systeem, waardoor de hoofdtelefoon verandert in een simpel en compact model. Alle apparaten met een 3,5mm en 6,3mm poort zijn compatible met deze hoofdtelefoon.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Zwart Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart