Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • On ear oorschelpen
 • 20 - 20000 Hz frequentiebereik

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon

Geniet van alle kleine details die zich in uw favoriete muziek bevinden met de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon geeft de boven- en midden tonen een zeer natuurlijke en zuivere klank doordat het een HD versie is. Ook andere tonen worden zeer zuiver en mooi weergegeven dankzij het grote frequentiebereik, namelijk van 20 Hz tot 20000 Hz.Verder heeft deze Monster Beats by Dr. Dre Solo HD een zeer elegante witte kleur wat voor een erg moderne uitstraling zorgt. De Solo HD Hoofdtelefoon is zeer gebruiksvriendelijk door het bedieningspaneel dat aan de kabel bevestigd is. U kunt zo uw iPod of iPhone zeer eenvoudig bedienen zonder deze helemaal uit zijn case of uit uw tas te halen. Het volume regelen, muziek veranderen of het opnemen van een binnenkomende oproep is geen enkel probleem dankzij het paneel. Als u vaak onderweg bent is deze hoofdtelefoon ook ideaal voor u, hij is namelijk gemakkelijk mee te nemen dankzij de bijgeleverde case en doordat de hoofdtelefoon inklapbaar is.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Wit Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Draagwijze over het oor
  Klankkast Gesloten
  Type On ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja
 • Audio

  Maximale frequentiebereik 20000 Hz
  Minimale frequentiebereik 20 Hz