Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon

Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon

Verwen uw trommelvliezen met de Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Hoofdtelefoon en geniet van een zeer hoge geluidskwaliteit. Van bass geluiden tot zeer hoge tonen alles wordt optimaal weergegeven dankzij het zeer grote frequentie bereik van de hoofdtelefoon. Deze Monster Beats by Dr. Dre hoofdtelefoon is een HD versie waardoor alle midden en boven tonen zeer zuiver en heel natuurlijk ten gehore worden gebracht. Deze hoofdtelefoon zorgt er niet alleen voor dat u zeer plezierig muziek kunt luisteren, maar geeft u door zijn rode uiterlijk ook nog eens een erg stoere look. Aan de kabel van de hoofdtelefoon is een bedieningspaneel voor iPod en iPhone bevestigd, zodat u veilig en verantwoord uw muziekspeler kunt bedienen. U kunt de hoofdtelefoon dus ook prima als headset gebruiken, doordat u met het bedieningspaneel gesprekken van uw iPhone kunt opnemen. De hoofdtelefoon is inklapbaar en veilig en eenvoudig te vervoeren in de bijgeleverde case.  

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Solo HD Rood Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten

  De kleur van het product.

  Kleur Rood