Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes

Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes

Bent u opzoek naar kraakhelder geluid in combinatie met een fraaie vormgeving? Dan zijn deze oordopjes van Dr. Dre echt iets voor uw. De oordopjes hebben een modern en stijlvol uiterlijk door de moderne vormen in de oordopjes. Daarnaast kennen de oordopjes een ideale pasvorm. Door de nauwkeurige pasvorm wordt de muziek in uw oor extra versterkt voor een optimale muziek beleving. De platte kabel zorgt ervoor dat u geen last meer zult hebben van knopen wanneer u uw oordopjes opbergt. Verder beschikken de oordopjes over Control Talk waardoor u eenvoudig handsfree kunt bellen. Wanneer u over een iPod, een iPhone of een iPad beschikt kunt u ook gebruik maken van de handige bedieningsknoppen op de oordopjes.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Beats by Dr. Dre Diddybeats White Oordopjes

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm