Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black

Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black

 

De Premium Black uitvoering van de Mobiparts TPU Case beschikt over een zeer mooie en diepe kleur zwart, vandaar de benaming ‘Premium’. Natuurlijk wilt u als iPhone gebruiker alleen het beste en het mooiste en met deze case levert Mobiparts precies dat. Toch is het bedrijf ook prijsbewust, immers een mobiele telefoon is al een hele aankoop! Er zijn handige uitsparingen zodat je je toestel nog steeds perfect kunt gebruiken, er vallen dus geen mogelijkheden weg met deze case. Ga voor kwaliteit en bescherm uw mobiele telefoon optimaal tegen de kwade buitenwereld, neem uw mobiele telefoon overal naar toe zonder u zorgen te maken!

Geschikte telefoons en tablets

De Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobiparts TPU Case Apple iPhone 5 Premium Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart