Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black

Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black

 

De LG Optimus L7 is een toestel met een vrij groot scherm waardoor het relatief vatbaar is voor schade. Dit komt doordat een scherm nou eenmaal sneller kapot gaat dan de rest van het toestel. Het is daarom extra belangrijk om voor zo’n toestel adequate bescherming te bieden in de vorm van een hoesje. Er zijn cases in vele soorten en maten en dit is een Flip-Case. Een Flip-Case biedt nogal wat voordelen,  zo kunt u uw toestel gewoon gebruiken terwijl de mobiele telefoon in de Case zit. Zo overleeft uw toestel het zelfs als u tijdens gebruik de telefoon laat vallen. Door de uitsluitingen kunt u nog alle openingen bereiken van de telefoon. Ga voor zekerheid en degelijkheid en laat u niet verrassen door onnodige schade!

Specificaties Mobiparts PU Flip Case LG Optimus L7 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Flip Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart