Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black

Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black

 

 

Elk toestel is vatbaar voor schade, dat is helaas een feit. Ook de HTC One V ontkomt er niet aan, al na een tijdje gebruik zult u merken dat het toestel al een flink aantal beschadigingen heeft opgelopen, dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk voorkomen en dus zult u voor adequate bescherming moeten zorgen. Mobiparts geeft u de mogelijkheid om beschadigingen tegen te gaan en biedt al geruime tijd cases en andere accessoires die uw toestel beschermen tegen de kwade invloeden van buitenaf. Hoge kwaliteit voor een lage prijs, met Mobiparts producten weet u zeker dat het goed zit! Deze Case is speciaal ontworpen voor de HTC One V en zal daarom perfect passen bij uw toestel. Het mooie design heeft een elegante zwarte kleur waardoor de case er fantastisch uitziet! 

Specificaties Mobiparts PU Flip Case HTC One V Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Flip Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart