Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 White

Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 White

 

Ook speciaal voor de Nokia Lumia 620 ontworpen, de Luxery Pouch van Mobiparts. De Case beschermt uw mobiele telefoon tegen de meeste val- en stootschade zodat uw toestel onbeschadigd blijft. Als u langer wil genieten van uw mobiele telefoon dan is het zeker aan te raden dat u een accessoire koopt, immers een ongelukje zit in een klein hoekje! Eén moment van onachtzaamheid kan al voldoende zijn, toestellen repareren is een dure bezigheid. Voorkomen is beter dan genezen, dus met een hoesje voorkomt u veel ellende! Deze case is gemaakt van hoogwaardig leder en is voorzien van een mooie witte kleur. Met de handige strip is uw toestel binnen no-time uit uw case gehaald! 

Specificaties Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit