Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 Navy

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 Navy is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 Navy

Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 Navy

 

 

De Luxery Pouch serie van Mobiparts is uitermate geschik om uw toestel te beschermen tegen de meeste schade. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel van de accessoire, de case ziet er namelijk fantastisch uit! De Lumia 620 is een toestel dat wel wat meer bescherming verdient, immers het toestel is meer dan goed te noemen! Wanneer u op pad gaat hoeft u zich geen zorgen te maken over een veilige opbergplaats van uw mobiele telefoon, de Pouch is perfect afgemeten voor het toestel zodat het toestel klemvast zit. Gebruik de handige strap om het toestel snel uit de case te halen voor direct gebruik! Deze versie van de Luxery Pouch heeft een mooie donkere blauwe kleur.

Specificaties Mobiparts Luxery Pouch Nokia Lumia 620 Navy

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw