Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White

Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White

 

Wanneer u uw mobiele telefoon optimaal wil beschermen maar hier niet teveel voor wil betalen dan is deze Luxury Pouch van Mobiparts ideaal voor u! Speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 5, het hoesje heeft dus precies de goede afmetingen om de iPhone 5 in zich te huisbergen. Het toestel zal alleen uit de Pouch gaan wanneer u dat wilt! Door het hoesje heeft u nu een veilige opbergplaats voor uw iPhone 5, geen overbodige luxe aangezien de aankoop van een mobiele telefoon nou eenmaal wel wat centjes kost. De meeste schade is relatief eenvoudig te voorkomen en dus zou het zonde zijn als u deze kans niet grijpt, immers nadat de schade zich eenmaal heeft voorgedaan is reparatie vaak peperduur. Biedt uw mobiele telefoon de bescherming die dit fantastische toestel verdient en voorkom onnodige ellende!

Geschikte telefoons en tablets

De Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobiparts Luxury Pouch Apple iPhone 5 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit