Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z

Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z

De Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z beschermt de Moto Z van schade. De telefoon klikt in het frame van de flip case, waarbij rekening is gehouden met de knoppen en andere uitsparingen van het toestel. Hierdoor past de smartphone er precies in en zit deze stevig vast. Ook kun je bijvoorbeeld je telefoon opladen terwijl deze in de cover zit. De achterkant is gemaakt van kunstofleer, waardoor het geheel een stijlvol uiterlijk heeft. Ook hier is rekening gehouden met uitsparingen, waardoor je de camera gewoon kunt gebruiken. Via de onderkant zit een flap bevestigd aan de achterkant van het hoesje. Zodra de Motorola Moto Z niet in gebruik is, klap je de flap over het scherm, zodat daar geen schade kan ontstaan. Hierdoor blijft je scherm langer mooi en goed. Als je de telefoon in gebruik hebt, sla je de flap gemakkelijk tegen de achterkant aan en gebruik je je Moto Z gewoon zoals je gewend bent. 

Specificaties Mobiparts Essential Flip Case Black Motorola Moto Z

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Flip Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart