Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Ruimte voor pasjes

Uitgebreide specificaties

De Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III

Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III

Wanneer uw mobiele telefoon altijd met u meereist dan is het handig om samen met de mobiele telefoon ook andere persoonlijke zaken mee te nemen. Wanneer bijvoorbeeld uw portomonnee en uw telefoon in een accessoire op te slaan zijn dan is dat natuurlijk reuzehandig. Met deze Mobiparts Bookstyle Case krijgt u precies dat voor elkaar, uw pinpasjes en identiteitsbewijs zijn altijd bij de hand, samen met uw favoriete mobiele telefoon, de Samsung Galaxy S III.  De voordelen van een case zijn natuurlijk erg duidelijk, uw mobiele telefoon is nou eenmaal vatbaar voor schade, hoe voorzichtig u ook probeert om te gaan met het toestel. Zeker toestellen die relatief grote schermen hebben krijgen vaak erg kostbare schade omdat het scherm kapot gaat na een val. Deze schade is eigenlijk erg gemakkelijk te voorkomen en de case voorkomt ook nog een heleboel ellende!

Specificaties Mobiparts Bookstyle Case Samsung Galaxy S III

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Ruimte voor pasjes Ja
  Type Book Case
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart