Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III in huis.

Beschrijving van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III

Het repareren van een Sony Xperia 5 III kan redelijk duur uitvallen. Voorkom dit met een backcover van Mobilize. Schade door stoten en vallen zijn hierdoor een kleinere zorg. Je telefoon blijft langer mooi zodat je minder snel een nieuwe hoeft aan te schaffen!

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III is gemaakt van zacht en flexibel TPU-materiaal. Dankzij dit materiaal sluit de case perfect aan op je toestel. Verder voorkom je met deze TPU-case krassen en deuken door scherpe voorwerpen, vuil, stof en valpartijen.

Specificaties Mobilize TPU Back Cover Zwart Sony Xperia 5 III

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Thema Nee
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart