Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G in huis.

Beschrijving van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G

Smartphones en tablets zijn erg breekbaar tegenwoordig door al dat glas. Een hoesje is ideaal om jouw toestel zo goed mogelijk te beschermen zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken.

Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G is een hoesje dat nauw aansluit op de achterkant van je Oppo A94 5G. Hiermee bescherm je de telefoon tegen val- en stootschade.

Door de hoogwaardige kwaliteit van het TPU-materiaal kan je er verzekerd van zijn dat het toestel tegen een stootje kan. Zo biedt dit hoesje extra bescherming tegen vallen en stoten.

Kunststof is uitstekend in allerlei vormen te bewerken. Doordat dit hoesje ook van kunststof gemaakt is past die dan ook als gegoten om jouw Oppo A94 5G.

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G is een hoesje in een kleur die altijd overal bij past: zwart. Altijd gepast, professioneel en functioneel. Zit jij niet te wachten op printjes of felle kleuren, ga dan voor de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A94 5G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Recyclebaar
  Thema Nee
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart