Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G in huis.

Beschrijving van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G

Maak het jezelf lekker makkelijk en doe een hoesje om je toestel! Nooit meer bang zijn voor krassen op die mooi gekleurde achterkant, of butsen op het frame.

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G is gemaakt van zacht en flexibel TPU-materiaal. Dankzij dit materiaal sluit de case perfect aan op je toestel. Verder voorkom je met deze TPU-case krassen en deuken door scherpe voorwerpen, vuil, stof en valpartijen.

Kunststof is uitstekend in allerlei vormen te bewerken. Doordat dit hoesje ook van kunststof gemaakt is past die dan ook als gegoten om jouw Oppo A74 4G.

Backcovers zijn een van de de populairste types hoesjes voor smartphones, met goede reden. Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G beschermt jouw Oppo A74 4G, zonder dat hij je telefoon te dik maakt. Zo gebruik je je toestel zonder je hoesje bijvoorbeeld open te hoeven klappen.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A74 4G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Recyclebaar
  Thema Nee
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart