Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G in huis.

Beschrijving van de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G

Met een telefoonhoesje kan je je Oppo A54 5G beschermen tegen vallen en stoten. Ook geef je de telefoon direct een nieuwe uitstraling.

Deze smartphone hoes is dun en geeft ook nog goede bescherming. Zo blijft het fijn om je telefoon vast te houden.

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G is een hoesje in een kleur die altijd overal bij past: zwart. Altijd gepast, professioneel en functioneel. Zit jij niet te wachten op printjes of felle kleuren, ga dan voor de Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G.

Een backcover biedt de beste bescherming aan voor de behuizing van jouw Oppo A54 5G. Voorkom dus schade met deze Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G.

Door de hoogwaardige kwaliteit van het TPU-materiaal kan je er verzekerd van zijn dat het toestel tegen een stootje kan. Zo biedt dit hoesje extra bescherming tegen vallen en stoten.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize TPU Back Cover Zwart Oppo A54 5G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Recyclebaar
  Thema Nee
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart