Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

12,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G in huis.

Beschrijving van de Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G

Alles hoesjes voor Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G staan hier op een rijtje, zodat jij de juiste keuze kunt maken en iets vindt dat helemaal bij jou past. Doordat de hoesjes van TPU zijn gemaakt, blijven de hoesjes flexibel en ook nog stevig en fijn in gebruik.

Door het transparante ontwerp kan je het design van je smartphone goed door de Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G heen zien. Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor gemakkelijk schoon te maken. Met deze back cover bescherm je je telefoon zowel de achterzijde als de zijkanten. Zo blijft je telefoon goed beschermd.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize TPU Back Cover Transparant Oppo A74 4G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Recyclebaar
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig