Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2
Productafbeelding van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2

Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2

De beste bescherming die je kan bieden aan het scherm van je Samsung Galaxy Tab Active 2 (SM-T390 en SM-T395), doe je met deze glazen screenprotector van Mobilize. De Mobilize Safety Glass Screenprotector is gemaakt van speciaal hard glas en heeft een hardheid van 9H. Ter vergelijking; diamant is het sterkste mineraal met een hardheid van 10H. De extra beschermlaag beschermt dus optimaal tegen zand, stof, scherpe voorwerpen en valpartijen. Met een displayfolie blijft het display van je Samsung Tab Active 2 langer mooi en krasvrij. Er wordt een microvezel- en een alcoholdoekje meegeleverd voor het verwijderen van stof en vet. Op de verpakking staat nog een handige instructie om de glazen screenprotector aan te brengen op je Galaxy Tab Active 2.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Safety Glass Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Nee