Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro
Productafbeelding van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Van gehard glas

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 18,99

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro in huis.

Beschrijving van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro

Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro

Beeldscherm langer mooi en als nieuw houden

Het mooie display van je Huawei P40 Pro wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, zodat je er optimaal van geniet. De beste manier om het scherm te beschermen tegen krassen en barsten, doe je met een glazen screenprotector. Zo biedt de Mobilize Safety Glass goede bescherming tegen valpartijen, scherpe voorwerpen, stof en zand.

Eenvoudig te plaatsen

Om je smartphone zo snel mogelijk te kunnen gebruiken, zou het ideaal zijn wanneer het plaatsen van de beschermlaag zonder moeite gaat. Gelukkig kun je deze Huawei P40 Pro-screenprotector makkelijk aanbrengen. Glas zuigt zich namelijk makkelijker vast aan het scherm, dan plastic.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Safety Glass Screenprotector Huawei P40 Pro

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant