Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020)

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020)

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

18,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020) alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020) in huis.

Beschrijving van de Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020)

Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020)

Extra bescherming voor je display

Ben je op zoek naar een extra goede oplossing om het scherm van je Alcatel 3X (2020) als nieuw te houden? Kies dan voor deze Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020). Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas. Dit materiaal vangt schokken goed op en is dankzij de hoge hardheid zeer krasbestendig.

Heldere glasplaat

Ook is deze screenprotector mooi dun en bovendien zeer helder. Hierdoor valt hij vrijwel niet op en blijft het scherm van je smartphone ook nog mooi helder. Je beeldkwaliteit is dus nog altijd even goed en de touchscreen reageert nog goed op aanrakingen.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Safety Glass Screenprotector Alcatel 3X (2020)

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant