Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G
Productafbeelding van de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G
Productafbeelding van de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Van duurzaam kunstleer
 • Ruimte voor pasjes

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

19,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G in huis.

Beschrijving van de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G

Heeft jouw telefoon nog wel eens wat te verduren? Speel niet met vuur en doe hem in een mooie beschermhoes! Deze smartphone hoes is dun en geeft ook nog goede bescherming. Zo blijft het fijn om je telefoon vast te houden.

Zijn felle kleuren niet helemaal jouw ding? Deze Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G biedt jou de oplossing door in neutraal zwart bescherming te bieden voor je toestel.

Money, money, money! Of je nou betaalt met je telefoon, je pinpas of gewoon met briefgeld. Al deze drie dingen passen gewoon in de Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G.

Kunstleer wordt tegenwoordig ook wel ‘vegan leather’ genoemd. Dit komt omdat er geen dierenhuid wordt gebruikt bij de productie van dit materiaal. Voor de dierenvrienden op deze wereld is dit hoesje dus zeer geschikt. Met deze book case van Mobilize heb je de voor en achterkant van jouw Oppo A74 4G beschermd.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize PU-leer Book Case Zwart Oppo A74 4G

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Hoeveel inkepingen voor pasjes zijn er

  Aantal pasjes 2
  Ruimte voor briefgeld Ja
  Ruimte voor pasjes Ja
  Type Kunststof PU-leer, TPU
  Type Book Case
  Materiaal Kunstleer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart