Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

Of ze nu van glas of plastic gemaakt zijn, een screenprotector is erg betaalbaar. Voor een hele kleine investering bescherm je jouw telefoon tegen lelijke valpartijen of vervelende krasjes. Je telefoon zal je over een paar maanden bedanken!

Aangezien deze Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack is gemaakt van plastic ben jij verzekerd van een krasvrij scherm. Zo blijft het display van je toestel mooi, zelfs na meerdere jaren gebruik.

Deze screenprotector komt met een reserve exemplaar. Zo kun je je toestel te allen tijde beschermen met een displaybeschermer.

Deze heldere screenprotector is gemakkelijk aan te brengen. Zo bescherm je jouw Xiaomi Redmi Note 9T eenvoudig tegen krassen.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Video's over de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

Belsimpel-productvideo voor de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Xiaomi Redmi Note 9T 5G 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant