Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack

Bescherm het display van je smartphone tegen krassen van buitenaf met deze doorzichtige beschermfolie. Je hoeft niet bang te zijn dat de kwaliteit van je touchscreen achteruit gaat. De gevoeligheid van je scherm gaat er namelijk niet op achteruit

Niet aan één screenprotector genoeg? Geen probleem! Mobilize levert namelijk twee screenprotectors in de de verpakking. Zo heb je altijd een back-up beschermfolie voor je Samsung Galaxy A32 5G.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Samsung Galaxy A32 5G 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant