Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

Ben jij op zoek naar een screenprotector voor je Realme X50? Deze plastic displaybescherming dient als een dun beschermlaagje bovenop het display. Hiermee voorkom je oppervlakkige schade, zoals krasjes of vuil, handig als je je telefoon vaak in je broekzak of tas hebt.

Wil jij het scherm van je Realme X50 goed beschermen en tegelijkertijd het touchscreen normaal kunnen gebruiken? Dan is deze Clear Screenprotector ideaal! Hij is namelijk volledig transparant en zit niet in de weg.

In deze verpakking van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack vind je twee screenprotectors voor jouw Realme X50. Dit is erg handig wanneer de eerste beschermfolie na een lange tijd aan vervanging toe is. Je pakt dan de tweede screenprotector uit de verpakking en brengt deze aan op het scherm van je Realme X50.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Video's over de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

Belsimpel-productvideo voor de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme X50 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant