Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack

Deze doorzichtige screenprotector beschermt het display van je Realme C11, zonder dat hij erg opvalt. Zo is het display goed beschermd tegen krassen en vuil, ook al merk je het bijna niet.

Wanneer je je telefoon een keer laat vallen, zal de screenprotector de klap opvangen. Dat is niet erg, want in dit pakket vind je twee stuks. Je vervangt de eerste zodra die kapot of uitgeleefd is eenvoudig met de tweede.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. V

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Realme C11 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant