Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack

Ter bescherming van het display van je toestel is het goed om een screenprotector te installeren. Dit beschermt het scherm tegen valschade, stoten en vuil! Deze doorzichtige screenprotector beschermt je smartphone tegen vuil, krassen en vingerafdrukken.

Er zitten meerdere displaybeschermers in de verpakking. Zo plak je gewoon een nieuwe screenprotector als je oude kapot is. Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack is een screenprotector gemaakt van plastic, zodat deze zeer lichtgewicht is.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A94 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant