Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack

Met deze screenprotector bescherm je jouw toestelscherm tegen schade en vuil! Zo blijft het display van je Oppo A74 5G langer mooi en als nieuw. De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack is gemaakt van plastic. De folie beschermt tegen krassen van bijvoorbeeld sleutels of stof, wel zo handig met die volle zakken.

Met deze Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack kun je even vooruit, want in het pakket vind je twee stuks screenprotector. Wanneer de eerste beschermfolie beschadigd is, haal je hem eenvoudig van het scherm en breng je de nieuwe aan! Doordat deze beschermfolie doorzichtig is geeft dit een volledig helder en transparant display. Hiermee zit je altijd goed.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 5G 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant