Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack

Schade op het beeldscherm van je Oppo A74 is op een eenvoudige manier te voorkomen met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack. Wees schade voor met deze screenprotector! Ben jij op zoek naar een screenprotector voor je Oppo A74? Deze plastic displaybescherming dient als een dun beschermlaagje bovenop het display. Hiermee voorkom je oppervlakkige schade, zoals krasjes of vuil, handig als je je telefoon vaak in je broekzak of tas hebt.

Met deze screenprotector van Mobilize merk je haast niet dat deze er op zit. Omdat de screenprotector doorzichtig is, blijft je scherm volledig beschikbaar. Laat je screenprotector na een tijd los? Dat kan natuurlijk gebeuren. Daarom heeft Mobilize meerdere displaybeschermers meegeleverd.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A74 4G 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant