Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Van sterk folie
 • 2 in verpakking
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack

Het scherm van je Oppo A54 blijft langer mooi wanneer er een beschermfolie overheen geplaatst wordt. Hierdoor blijft het display deuk- en krasvrij. Bovendien is de screenprotector nauwelijks zichtbaar. Zorg goed voor je telefoon. Met een beschermfolie voorkom jij alle soorten krassen op je scherm. Zo blijft je toestel zo goed als nieuw

Deze screenprotector van Mobilize is volledig transparant. Hierdoor zie je alles nog goed in het beeldscherm en blijft je toestel goed beschermd. Stel dat je screenprotector een barst krijgt. Normaal heb je dan een probleem. Daarom is het erg handig dat Mobilize meerdere screenprotectors meelevert in de verpakking.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Plastic Clear Screenprotector Oppo A54 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant