Mobilize Gelly Case Milky White LG G3

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Milky White LG G3

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Gelly Case Milky White LG G3 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Milky White LG G3

Mobilize Gelly Case Milky White LG G3

Bescherm uw telefoon met de Mobilize Gelly Case Milky White LG G3. De G3 is een fenomenaal toestel, die er prachtig uitziet en dat wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden! Deze bakcover laat het scherm van dit prachtige toestel vrij, zodat u hier altijd gebruik van kunt maken en de achterkant wordt door doorzichtig kunststof beschermd. Het hoesje heeft openstaande randen aan de voorkant; wanneer uw smartphone op de grond valt, kunnen de randen de klap opvangen. Hierdoor valt hij niet plat op het display. Dit TPU-kunststof is niet alleen geschikt om de LG G3 te beschermen tegen schade, maar ook wordt dit materiaal niet snel vies. Hierdoor blijft ook het beschermhoesje mooi.

Specificaties Mobilize Gelly Case Milky White LG G3

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Wit