Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen vallen en stoten
 • Goede pasvorm
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 12,99

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4 in huis.

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4

Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4

Om ervoor te zorgen dat je Sony Xperia L4 in nieuwstaat blijft, is het gebruiken van een hoesje erg handig. De Mobilize Gelly Case Clear is een TPU hoesje die extra grip biedt waardoor de kans op een valpartij een stuk kleiner is. Alle poorten en knoppen zijn daarnaast ook goed te gebruiken.

TPU

Doordat het hoesje is gemaakt van hard plastic en silicone, is de case zowel stevig als flexibel. Hierdoor worden schokken van een valpartij erg goed opgevangen. De opstaande randen rondom het display stellen het beeldscherm ook veilig van krassen wanneer deze op een vlakke ondergrond ligt.

Specificaties Mobilize Gelly Case Clear Sony Xperia L4

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Thema Nee
  Type Kunststof TPU
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig