Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5

Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5

Bescherm met de Mobilize Gelly Case Clear voor de Nokia 5 je smartphone nu zonder het uiterlijk op te geven. Het beschermhoesje is gemaakt van flexibel TPU materiaal, dit geeft grip. Daarnaast zorgt het, aangezien het doorzichtig is, dat het ontwerp van je toestel zichtbaar blijft. Perfect voor mensen die hun Nokia 5 willen beschermen, maar de premium behuizing graag blijven zien. De backcover levert natuurlijk ook effectief bescherming tegen krassen, deuken en valschade. Het hoesje wordt speciaal voor de Nokia 5 gemaakt. De case past dus naadloos om je toestel, daarnaast is er gedacht aan uitsparingen voor de camera, knoppen en poorten. Erg fijn natuurlijk, zo gebruik je toestel ook beschermd zoals je gewend bent!

Specificaties Mobilize Gelly Case Clear Nokia 5

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig