Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3

Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3

De Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3 is een doorzichtige backcover voor je Nokia-smartphone. Het beschermhoesje is gemaakt van flexibel TPU materiaal, dit geeft grip en zorgt dat je toestel beschermd is tegen krassen, deuken en valschade. Omdat de case doorzichtig is, blijf je genieten van het mooie ontwerp van je Nokia 3. Erg handig dus, als je graag je toestel beschermt maar het uiterlijk niet wilt opgeven. Aan de voorkant van de case vind je opstaande randen. Hierdoor valt je toestel nooit plat op het beeldscherm. De case is speciaal voor deze smartphone gemaakt. Dat betekent naast dat het hoesje perfect past, dat er ook is gedacht aan uitsparingen voor de camera, knoppen en poorten. Zo blijf je je toestel, beschermd, als normaal gebruiken.

Specificaties Mobilize Gelly Case Clear Nokia 3

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig