Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017)

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017) is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017)

Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017)

Met een doorzichtig hoesje als deze Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017), biedt je goede bescherming en blijft het design zichtbaar. De backcover is gemaakt van flexibel, zacht TPU materiaal en sluit mooi om de achterkant en randen van je LG-telefoon heen. De softcase voorkomt dus deuken en krassen in de behuizing van je toestel. Door opstaande randen zal je smartphone nooit plat op het scherm liggen. Zoals gezegd is dit LG K8 2017 hoesje transparant; het mooie uiterlijk van je toestel blijft dus zichtbaar! De Mobilize Gelly Case Clear heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitsparingen. Dit betekent dat je de knoppen, ingangen, camera en powerknop van je K8 (2017) gewoon kunt blijven gebruiken.

Specificaties Mobilize Gelly Case Clear LG K8 (2017)

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig