Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5

Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5

De Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5 is een handig, doorzichtig hoesje als je je Alcatel-telefoon wilt beschermen, maar het toestel niet wil verstoppen in een case. Doordat deze backcover doorzichtig is, blijf je het ontwerp van je U5 zien. De softcase beschermt de achterkant en de randen van het toestel. Ook zijn de randen aan de voorkant ietsje hoger dan het display, waardoor je mobiele telefoon nooit plat op het beeldscherm valt. Er is gedacht aan alle knoppen, ingangen en de camera. Hier is ruimte voor over gelaten, zodat je probleemloos gebruik maakt van je Alcatel-smartphone. De afmetingen van dit Alcatel U5 hoesje sluiten perfect aan bij de contouren van de U5 - hij past dus perfect!

Specificaties Mobilize Gelly Case Clear Alcatel U5

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig