Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III
Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 21,99

13,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III in huis.

Beschrijving van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III

Voorkom lelijke krassen in het display van je Sony Xperia 5 III door een clear screenprotector te gebruiken. De beschermlaag biedt bescherming tegen bijvoorbeeld sleutels, stof en vuil zodat het scherm krasvrij blijft. De screenprotector zit niet in de weg en valt nauwelijks op.

Dit glasplaatje is van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je er langere tijd mee kan doen en je beter beschermd bent tegen schade. Krassen komen niet op je scherm, maar op je screenprotector. Zo blijft je telefoon langer mooi en hoef je minder snel een nieuwe te kopen.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Specificaties Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Sony Xperia 5 III

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant