Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G
Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G
Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

21,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G in huis.

Beschrijving van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G

De Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G is een ideaal beschermingsmiddel voor je toestel. Hiermee bescherm je het scherm van toestel tegen schade en gaat het beeldscherm dus langer mee!

Een clear screenprotector is de ideale bescherming voor het beeldscherm van je telefoon. De doorzichtigheid zorgt ervoor dat je geen belemmeringen zal ervaren tijdens gebruik.

Zolang de screenprotector op de Oppo A94 5G bevestigd zit, biedt dit beschermlaagje maximale bescherming wanneer er kras- of deukschade optreedt.

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Oppo A94 5G

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant