Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9
Productafbeelding van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9

Klanten zijn blij met:

 • van gehard glas
 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

29,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9 in huis.

Beschrijving van de Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9

De Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9 is een ideaal beschermingsmiddel voor je toestel. Hiermee bescherm je het scherm van toestel tegen schade en gaat het beeldscherm dus langer mee!

Met deze screenprotector van Mobilize merk je haast niet dat deze er op zit. Omdat de screenprotector van glas is blijft je scherm volledig beschikbaar en belemmert dit de gevoeligheid van het scherm niet. Met een screenprotector hoef je minder snel een nieuwe iPad te kopen!

Let op! Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Compatibiliteit

Deze screenprotector is geschikt voor de Apple iPad Pro 12.9 (2020), Apple iPad Pro 12.9 (2018) en de Apple iPad Pro 12.9 (2021).

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Gehard Glas Clear Screenprotector Apple iPad Pro 12.9

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant