Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3
Productafbeelding van de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Van gehard glas

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 21,99

19,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3 alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3 in huis.

Beschrijving van de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3

Dankzij de Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Black Nokia 2.3 weet je zeker dat het scherm van je Nokia 2.3 lang goed blijft. Deze glazen screenprotector beslaat de gehele voorkant van je Nokia 2.3, zodat je nergens bang hoeft te zijn voor krassen. Hij is gemaakt voor de zwarte variant, maar past ook op andere kleurvarianten.

Uitzonderlijke bescherming

De Full Coverage Safety Glass beschermlaag is gemaakt van gehard glas, waardoor er maar weinig dingen zijn die krassen kunnen achterlaten op de screenprotector. Het aanbrengen is erg eenvoudig, want op de verpakking staat precies wat je moet doen om deze screenprotector gemakkelijk aan te brengen.

Let op!

De screenprotector komt over de rand van je smartphone heen en kan daardoor in de weg zitten met een hoesje. De screenprotector kan dus niet met elke case gebruikt worden.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Full Coverage Safety Glass Screenprotector Nokia 2.3

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Materiaal Gehard glas

  De kleur van het product.

  Kleur Nee