Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotector

Beschrijving van de Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White

Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White

Deze Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector is speciaal voor de Apple iPhone X ontworpen. Dankzij het slimme design met afgeronde hoeken past deze glazen screenprotector voor iPhone X perfect op het afgeronde scherm van je telefoon. Bovendien zijn er op de juiste plaats uitsparingen gemaakt voor de knoppen en poorten van je Apple-telefoon. De Mobilize Edge-To-Edge screenprotector is gemaakt van gehard glas met een hardheid van 9H. Daardoor komen er minder makkelijk krassen op de displayfolie en is het scherm van je Apple iPhone X optimaal beschermd! In de verpakking bevinden zich naast de screenprotector nog een handig alcohol- en microvezeldoekje om het scherm schoon te maken. Bovendien is er een speciale Dust Removal Sticker bijgevoegd, zodat het scherm heelmaal stofvrij is voor het plaatsen.

Let op!

Bij het gebruik van deze Edge-To-Edge screenprotector is het mogelijk dat er geen hoesje meer op je smartphone past. Mocht je toch nog je gehele telefoon met een hoesje willen beschermen, dan raden wij een Book Case aan. Voor handige tips over het aanbrengen van een screenprotector check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Edge-To-Edge Glass Screenprotector Apple iPhone X White

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Nee