Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Met handleiding en microvezeldoekje

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack

Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack

Op zoek naar een screenprotector voor je Xiaomi Mi 10 of Mi 10 Pro? Met deze Mobilize Clear Screenprotector houd je het display van je toestel vrij van krassen en vuil. Daarnaast is deze plastic glasbeschermer zeer dun zodat je hem nauwelijks ziet zitten.

De Xiaomi Mi 10/10 Pro-screenprotector is gemakkelijk aan te brengen vanwege een aantal handige tools die worden meegeleverd. Zo krijg je onder andere een doekje waarmee je het display stofvrij maakt. Daarnaast staat er op de verpakking een uitleg om je te helpen met het opplakken.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Clear Screenprotector Xiaomi Mi 10/10 Pro 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant