Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack
Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

De Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack

Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack

De Mobilize Clear Screenprotector is een extra beschermlaag voor het display van je Samsung Galaxy Tab Active 2 (SM-T390 en SM-T395). Hiermee houd je het scherm krasvrij. De plastic displayfolie is bijna onzichtbaar omdat hij 100% transparant is. Bovendien reageert het touchscreen net zo nauwkeurig als zonder schermfolie. In de verpakking zit een microvezel doekje voor het verwijderen van stof en vet en een scraper om eventuele luchtbellen te verwijderen. Op de verpakking staat ook nog een handige instructie zodat je de Mobilize Clear Screenprotector eenvoudig aanbrengt het op scherm van je Samsung Tab Active 2. Handig is dat er twee screenprotectors worden geleverd, zodat je een reserve hebt.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy Tab Active 2 2-Pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Nee