Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack

 • 1.5 sterren
  2 geverifieerde reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • Beschermt tegen krassen

Uitgebreide specificaties

Bekijk productvideo

De Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack

  Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack

  Met de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack bescherm je je display tegen krassen, vuil en viezigheid. De protector is een superdunne folie die simpel aan te brengen is op het scherm van je telefoon. Dit wordt ook makkelijker gemaakt door de duidelijke instructies en handige hulpstukken die je erbij krijgt. Omdat deze screenprotector op maat is gemaakt voor de Samsung Galaxy A5 (2016) weet je zeker dat deze perfect past. Ten slotte zitten er in dit pakketje twee screenprotectors. Gaat er iets mis met de eerste, dan heb je nog altijd een ander achter de hand.

  Let op!

  Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack

  Alle specificaties en eigenschappen van de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   Aantal in verpakking 2
   Type Plastic

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 6 Maanden
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen van onze klanten over de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack (2)

  Gemiddelde score voor de Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack na 2 reviews:

  • Algemeen:
   1.5 sterren
  • Vormgeving:
   1 ster
  • Bouwkwaliteit:
   1 ster
  • Mogelijkheden:
   1 ster
  • Gebruiksgemak:
   1.5 sterren
  • Geluidskwaliteit:
   3 sterren

  Review van: Wouter

  • Vrijdag 12 augustus 2016
  • in bezit sinds augustus 2016
  Algemeen:
  1 ster
  Vormgeving:
  1 ster
  Bouwkwaliteit:
  1 ster
  Mogelijkheden:
  1 ster
  Gebruiksgemak:
  1 ster
  Geluidskwaliteit:
  1 ster
  Past niet!

  Kan heel erg kort over de screenprotector zijn, deze past niet. Qua breedte is deze te smal, er zal links en rechts nog een stukje scherm zijn dat onbedekt is. Hierdoor zit je bij gebruik continue naar de randen van de screenprotector te kijken.

  Review van: S. Akhtar

  • Vrijdag 29 april 2016
  • in bezit sinds april 2016
  Algemeen:
  2 sterren
  Vormgeving:
  1 ster
  Bouwkwaliteit:
  1 ster
  Mogelijkheden:
  1 ster
  Gebruiksgemak:
  2 sterren
  Geluidskwaliteit:
  5 sterren
  Niet doen. Tenzij...

  Eerste indruk?
  Verpakking zag er dun uit, zoals op de afbeelding. Wel jammer dat als je het openmaakt (strip wegscheurt) dat de kwart van de verpakking nog "soort van" dicht zit. Maar dit is een bijzaak. Het gaat om de screenprotector!

  Verpakking inhoud:
  Kartonnen schijfje
  Microvezel doekje
  Screen protector

  Aanbrengen

  Schoonmaken
  Bij het aanbrengen ben ik 5 minuten bezig geweest om de mobiel stofvrij te krijgen. Dit deed ik met het microvezel doekje. Gelukkig niet langer dan 5 minuten want ik kreeg meteen door dat er dankzij het microvezel doekje meer stof op het scherm kwam dan dat er weg werd gehaald. Ik ben dus een stoffen lapje gaan gebruiken. Dit heeft ook niet geholpen. Ik heb dus plakband gebruiken en het scherm geheel bedekt ermee. Plakband eraf gehaald en 90% was schoon! Dus dan nog een keer maar dan wel met schone plak he!

  Hoe breng ik het aan?
  De achterkant van de verpakking gaan raadplegen. Hier staat de volgende aanwijzingen op: 1: schoon maken, 2: folie afhalen en 3: erop plakken.
  Nou mooi verwoord. Maar er zitten twee folie's op de screenprotector. Ach even nadenken en je komt er wel uit. Of met je vingers voelen welke kant plakkerig is.

  Erop plakken
  Na de folie eraf gehaald te hebben zag ik al meteen dat de screenprotector een magneet is voor fijne stofdeeltjes. Deze kwamen er razendsnel op zitten. Mijn tip: maak een stofvrij laboratorium in je huis (sarcasme)!

  Toch erop geplakt omdat ik er niks aan had en ongeduldig werd. Eerste keer mis omdat er stof onder zat (was al niet te vermijden!). Uit frustratie plakband gepakt en aangebracht op de screenprotector (plakkerige kant). Dit heeft met mate geholpen.

  Weer erop geplakt en geprobeerd alle lucht eruit te drukken. PLUSPUNT: screenprotector drukt echt alle lukt eruit. Hierdoor isoleert de screenprotector de stofdeeltjes (die je er toch niet af zal kunnen halen) en zie je deze nauwelijks.

  Resultaat:
  Op de stof na zit de screen protector goed op je scherm. Wat jammer is, is dat je gehele scherm NIET wordt bedekt! Een centimeter van alle kanten is onbedekt en zelfs 1% van het LCD scherm ook!

  Samenvatting:

  Pluspunten:
  Screenprotector isoleert stofdeeltjes zodat deze nauwelijks te zien zijn!

  Minpunten:
  Microvezeldoekje geeft meer stof af dan dat het weg haalt
  Kartonnen schijfje is niet nuttig
  Screenprotector is een stofmagneet (je krijgt ongeacht stof op plakkerig kant)
  Je gehele scherm wordt NIET bedekt

  Besluit
  Ik zou hem niet willen. Al was het gratis ik zal een nieuwe screenprotector erop moeten laten zetten. Vind jij het wel wat en kan je de minpunten overzien? Dan zou ik zeggen kopen maar!

 • Video's

  Video's

Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack

Mobilize Clear Screenprotector Samsung Galaxy A5 (2016) 2-Pack