Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack
Productafbeelding van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen krassen
 • Met handleiding en microvezeldoekje

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

9,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack in huis.

Beschrijving van de Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack

Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-Pack

Ben je op zoek naar een screenprotector voor de OnePlus 8 Pro? Ga dan voor deze Mobilize Clear Screenprotector 2-Pack. Deze kunststof beschermfolie biedt optimale bescherming tegen vuil en krassen, zodat het display van je OnePlus-smartphone zo goed als nieuw blijft! De displaybeschermer is volledig transparant en ultradun, waardoor je hem nauwelijks ziet zitten!

Eenvoudig aanbrengen

Je brengt de OnePlus 8 Pro screenprotector eenvoudig aan met bijgeleverde instructies. Je ontvangt daarnaast enkele tools voor het nauwkeurig aanbrengen van het product. Zo krijg je een scraper voor het verwijderen van luchtbellen en een microvezeldoekje voor het reinigen van je scherm! Daarnaast komt deze duo-pack met een extra screenprotector, je hebt er dus alvast eentje reserve!

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video onderaan deze pagina.

Geschikte telefoons en tablets

De Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Mobilize Clear Screenprotector OnePlus 8 Pro 2-pack

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 2

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Type Clear
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Transparant